Semestern erbjuder det perfekta tillfället att förbättra sin inredning. Med all den extra tiden man har till förfogande har man möjlighet att  fixa alla de saker som man inte riktigt hunnit med under året. Men det bästa är kanske all den inspiration man får bara av att vara ute och njuta av sin semester. Särskilt om man är intresserad av vintage och rustik. Här är några tips på saker man kan göra för sin inredning under semestern:

Hitta nya läckra möbler och prydnader

Under varma dagar med vackert väder är det perfekt att gå på loppmarknad! Här kan man i lugn och ro promenera bland massor av vackra möbler och prydnadssaker som inte går att hitta någon annanstans. Ett besök på lantstället eller på vinden hos nån gammal släkting kan också lätt leda till att man återupptäcker fina saker som man kan ta hem efter semestern.

Inspireras av nya miljöer

Det är få saker som är så inspirerande som att resa. När man semestrar i en ny stad, ett nytt land eller kanske i en helt annan kultur får man massor av intryck som kan lägga till i inredningen. Se därför till att alltid ha en kamera med dig, så kan du snabbt ta en bild när du ser något intressant eller spännande.

Pyssla, bygg och fixa i hemmet

Det finns säkert någonting du alltid har velat göra i ditt hem, men tiden har aldrig riktigt räckt till. Kanske du vill plantera något i den där gamla vackra krukan du alltid haft hemma. Kanske du vill tapetsera om en möbel eller bygga en helt egen hylla. Eller varför inte lägga tiden på att sy ett eget vackert lapptäcke. Vad det än är så förtjänar du och ditt hem tiden att fixa med allt som du tänkt men aldrig hinner.

Så gör det mesta av ditt hem i sommar! Och all tid du lägger på att fixa hemma kommer du kunna njuta av, i alla fall till nästa semester.